Mikulás sapka
Piacod.hu Több, mint egy online piactér

Linkcsere program, cserélj linket velünk!

Linkcsere

 

A Piacod.hu apróhirdető portál lehetőséget biztosít a weblaptulajdonosok számára, hogy linkcsere keretén belül az oldalainkon egymásra mutató linkeket helyezzünk el. Ez által kölcsönösen segíthetjük egymást.

Az együttműködés legegyszerűbb formája, ha elhelyezed weboldaladon a Piacod.hu apróhirdető portálra mutató linket, amelyet az oldalon lejjebb görgetve találsz. Kérésünk annyi, hogy a link észrevehető helyen legyen.

Linkcsere három egyszerű lépésben:

  1. Helyezd el a Piacod.hu apróhirdető portálra mutató linket a weboldaladon.
  2. Ezen az oldalon lejjebb görgetve többféle kódot is találsz, ezekből kiválaszthatod azt, amelyik legjobban illik az oldaladhoz.
  3. Küldd el nekünk a gabor@piacod.hu e-mail címre, hogy hol helyezted a Piacod.hu apróhirdető portálra mutató hivatkozást, illetve a te oldalad elérhetőségét és a link szövegét, hogy mi is kihelyezhessük oldalunkra.
  4. Ellenőrzés után mi is elhelyezzük az általad küldött hivatkozást a Piacod.hu apróhirdető portálon és válasz e-mailben értesítést küldünk neked erről.

Miért jó a linkcsere?

  • Segítjük látogatóinkat az információszerzésben, ha hasonló, vagy témába vágó oldalakat ajánlunk nekik, így elégedettebbek lesznek.
  • Ajánljuk egymást a látogatóinknak, hogy oldalaink minél ismertebbek legyenek.
  • A Google találati listában elfoglalt hely meghatározásában fontos szerepet játszik az oldalra mutató releváns linkek száma. Azaz minél több külső link mutat weblapunkra a Google által is értékesnek tartott más lapokról, a kereső motor annál inkább előrébb sorol a találatai listában.

Főoldalra mutató link:

 

Piacod.hu - Apróhirdetések

 

Ugyanez HTML kóddal:

 

 <a href="https://piacod.hu" title="Piacod.hu - apróhirdetések">Piacod.hu - apróhirdetések</a>

 

 

Amennyiben logóval szeretnéd feltüntetni oldalunkat, az alábbi módon javasoljuk annak elhelyezését (180x45px):

Piacod.hu - Apróhirdetés, apróhirdetés feladás ingyen

Ugyanez HTML kóddal:

 

<a href="https://piacod.hu" title="Piacod.hu - apróhirdetések"><img src="https://piacod.hu/static/images/piacod_180x45.png" alt="Apróhirdetés, apróhirdetés feladás ingyen - Piacod.hu;" /></a>

 

 

 

Amennyiben ettől eltérő méretű logót szeretnél elhelyezni, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, és létrehozzuk a szükséges méretet.

Ha elhelyezted a Piacod.hu apróhirdető portálra mutató linket és/vagy a logót a saját oldaladon, kérlek jelezd nekünk a gabor@piacod.hu e-mail címen.

Együttműködésed köszönjük,

a Piacod.hu apróhirdető portál csapata